LIDT OM MIG

Selvstændig journalist med fokus på global issues, sociale forhold og helt generelt ufortalte historier.

Tidligere journalist på Dagbladet Information, i redaktionen på Euroman, Afrika-korrespondent for Kristeligt Dagblad og Sydsvenska Dagbladet og journalist og redaktørvikar på magasinet Udvikling.

Leverer håndholdt journalistik fra verdens udkanter til fx Danmarks Radio, Euroman, BBC, Weekendavisen, Politiken, Morgenbladet og Udvikling. Global journalistik i ord, lyd og billeder. Verden og Danmark fortalt gennem artikler, bøger, radio og fotos. Løser kommunikationsopgaver for nogle af Danmarks største virksomheder og offentlige institutioner.

Jeg har også været redaktionschef og journalistisk redaktør på det prisvindende københavnermagasin KBH, partner i Pressegruppen LUX (undersøgende og fortællende journalistik med journalisterne Ulrikke Moustgaard og Lasse Højsgaard) og redaktør for Danmarks største byggevirksomhed MT Højgaards virksomhedsavis og kundemagasiner.

Har skrevet 5 anmelderroste bøger, heraf 2 om menneskerettighedsspørgsmål.

Uddannet journalist fra RUC og cand.scient.soc. fra Københavns Universitet i 2004 (begge afsluttet med karakteren 11).

Boet i Nairobi og New York. Er blevet lagt i håndjern i DR Congo, overfaldet af 50 junkier i Mombasa og bedrevet journalistik i Burma, Rumænien, DR Congo, Sudan, Kirgisistan, Etiopien, Kina, Sydafrika, Namibia, USA, Senegal, Malawi, Uganda, Rwanda, Libyen, Zambia, Tanzania, Usbekistan og Kenya.

For detaljerne – se mit CV.